Pileflet

 

Start
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side

Sidste nyt succes med koi Orkideer Pileflet Bonsai Have og planter Havens fugle Turen går til Japan KHV 2005 Japan Havedammen fra start Vinterstue med koier Natursøen i marken Nishikigoi Løse mink Vandtemperatur 2008 Link sitemap English Jordskælv prissammenligning Tyveri Besynderlige ting Koi nut ny side

Jeg har altid været vild med pilekurve , men har aldrig selv flettet nogen, så i 2008 satte jeg mine første pilestiklinger. Jeg fik dem foræret af venner  men vi havde ikke helt styr på hvad de forskellige sorter var . jeg har dog fundet ud af hvilken en der er dugpil .
I år har jeg sat 100 rød amerikaner og 100 rosmarin, det dog ikke alle der kommer for plastikken fløj op om stiklingerne fordi at jeg ikke havde smidt nok jord på .

I februar  måned fik jeg min første lille høst af pil som jeg nu kan lege med .

Mit første forsøg på at lave en ninsenkurv er total fiasko, vind og skæv og bunden ville slet ikke makke ret fordi jeg startede ud med alt for tykke stager.

Men det kan du se mere om på pileflet

min lille pilemark indeholder kun 675 stiklinger total, men jeg er bare bidt af pil , så der skal sættes flere næste forår....

her ser du min lille pilemark :-)

Jeg har også oprettet et pilefletforum , det er ganske gratis at deltage

 

 

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H