De små 2005

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


Start Op

29 juni .Nu er det snart 2 månederes siden jeg hentede nogle små nye soragoier og en gin rin chagoi hos edokoi, så nu er det vist tid at berette lidt om hvordan det går dem.
De blev jo lukket direkte ud i sumpdammen til mit yngel i det grønne vand, der stortrives de og er altid mega sultne, til trods for  store temperaturudsving på op til 6 grader i døgnet klare de alle skær , specielt de 2 lyse soragoier  vokser med lynets hast, så mine små chagoier kigoier og magoier slet ikke kan følge med . der er visse fordele ved grønt vand , det ikke så let for fiskehejren at se dem fra oven, så jeg har tænkt mig at i sumpdammen skal vi bibeholde det grønne vand, til de små kræ er store nok til at komme over i den store dam. For sumpdammen med klart vand, ja så ville mine små håndtamme koier være et let bytte for fiskehejren som kommer på besøg nede i marken hver dag.

.

Koier i sumpdammen

meget blå soragoi købt hos Edokoi, sammen med 2 af mine egne koiyngel en chagoi og en kigoi

Ja når tingene køre godt, med små sunde stærke veltilfredse  koier uden sår og skader af nogen art , så er det en sand fryd at være koiejre.

Min lille gin rin Chagoi, pådrog sig en skade lige efter hjemkomsten, jeg var lidt bekymret og har holdt godt øje med skaden , idag kan du ikke engang se hvor skaden var, den har helet op helt uden at jeg har gjort noget, så meget betyder det at have godt vand. Grønt vand kan altså godt være godt vand, men der skal blæses meget ilt i.

Så det ikke sidste gang jeg henter små koier hos Edokoi.

16 juli Jeg spottede en lille goshiki hos edokoi, han går nu hjemme i min sumpdam sammen med de andre små

 

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H