Microskop

 

Start
Op
Sidste nyt
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


Start Op vandskift pasning af koi umiddelbart efter hjemtagning Bakteriel infektion Chekliste ved sygdom Vandkvalitet Ilt til dine koi Lær at fange dine koier apotek til havedammen salt Omregner Parasitter Microskop Trådagler Billeder af parasitter Fodring Virkon S Slagskader

Mikroskop skal der til, og efter at have set Tossehusets, ja så fik jeg altså et behov for at få et der var bedre end det jeg havde .

Så en dag var der en der hviskede mig i øret at nu havde Superkoi fået nye mikroskoper hjem, ja der gik lige et par uger men så fik jeg skrevet til Mogens at der var lige noget jeg måtte vide mere om, jeg fik tilsendt billeder med mail af det hele samt en pris , ja det koster godt nok mere end mit gamle Bresser, men det er også 10 gange bedre kvalitet det kan der slet ikke herske tvivl om.

Nu har mine koier ikke lige vist tegn på parasitter , men jeg tog et skrab på hovedet af Big Mama, men nix ikke så meget som en eneste lille bitte....... , ja man er et skarn tænk at sukke efter parasitter bare fordi man har fået et nyt mikroskop !!!

Jeg måtte så finde andre ting at lege med , så jeg gik ombord i mine nye orkideer, det har nemlig fået noget utøj efter de har afblomstrer, så det kan i lige få en bette smagsprøve på . det er kun 40 gange forstørrelse .

 

vinterstue/movie1a.wmv

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H