Edokoi

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side

Kursus feb 2006 Bustur 28 aug 2005 Besøg hos Edokoi Big Mama kom hjem Skærtorsdag 8 april 2004 Edokoi 8 dec 2004 Kursus hos Edokoi 19 marts 2005

Hvorfor www.edokoi.dk blev stedet for mig ? jo, det er her jeg har fundet de smukkest koier og det er her jeg har fået masser af god råd og vejledning. Edokoi har egen koiimport direkte fra Nigata Japan og tager hvert efterår  ud og udvælger fisk direkte hos opdrætterne i Japan. De bliver så efterfølgende sendt med fly til Europa, hvor Lars så henter dem og tager dem med hjem i sine egne bassiner.  Ikke noget med at de skal igennem andre grossistled. Dette betyder selvfølgelig en minimal risiko for sygdom, og i tilfælde af sygdom vil det være let at spore hvor sygdommen kommer fra .

Det betyder så også at Lars har en god kendskab til netop de opdrætter han køber hos og kan fortælle lidt mere om koierne og deres oprindelse.

Lars er også god til at fortælle om de stærke  og de svage sider hos den enkelte koi, men omvendt så skal man huske at købe efter hvad der behager ens eget øje, det jo trods alt os som køber der skal nyde synet i mange år bag efter.

Jeg selv er meget betaget af Kohaku, Koromo og Chagoier. Ja, så drømmer jeg stadig om at få en shiro usuri  Min mand syntes kun at Chagoierne er kønne og kalder de andre dem med malerklatter på !.

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H