19 marts 2005

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


Op Kursus feb 2006 Bustur 28 aug 2005 Besøg hos Edokoi Big Mama kom hjem Skærtorsdag 8 april 2004 Edokoi 8 dec 2004 Kursus hos Edokoi 19 marts 2005

19 marts 2005

Dagen i dag bød på mange ting, der var koihyggemøde et par steder i landet, men jeg må indrømme at jeg tog til Edokoi for at se de nye hjemkomne fisk.

Det blev også et rigtig hyggemøde for der var mange mennesker. Parkeringspladsen var fyldt op da jeg kom.

Og så var der en hund efter godbidder, fotografen havde nemlig godbidder i lommen og det var der en der havde fundet ud af .

Hund fulgte mig trofast al den tid jeg var der. og på et tidspunkt var Majbritt nødt til at lokke hende væk så jeg kunne komme til at fotografere. Chili tro bestemt hun er en Labrador, det er jeg sikker på.

Der blev kigget på de mange nye fisk og hen under eftermiddagen tynde det ud i folk rundt om bassinerne , da havde de nemlig fundet kaffekanden.

Jeg købt ingen koier men jeg har forelsket mig i en shiro usuri, det lykkedes mig også at tage et billede. Måske jeg fortryder og ringer til Lars og siger jeg skal have den alligevel.

den har helt sikkert det jing jang mønster som jeg er helt vild efter. Der var rigtig mange smukke koier, og det var svært ikke at falde for fristelserne .

Der var mange kendte mennesker, og det var rigtig hyggelig at få en snak med dem. Gitte og Ole skulle bestemt ikke have en ny koi med hjem, meeen, Gitte faldt for en dejlig tancho og den blev også købt !

Kim og Sanne arbejder stadig med deres nye bassin og jeg glæder mig til at komme ud og se resultatet, jeg er sikker på at det bliver flot.

Nye folk var kommet til  og jeg fik også en snak med mange som jeg ikke har mødt før. Jeg fik bla. en lang snak med nogle fynboer der har en drøm om indendørs koi dam lige som mig. Pragtfuld at jeg ikke er den eneste koitosse.

Jeg huskede da heldigvis at få foder med hjem for der var ved at være lavvande i bøtten. Der skal foder til på 47 dage har jeg brugt over 5 kg foder.

 

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H