Byen Ojiya

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


Start Op

Byen Ojiya er det vi forstår ved en mindre provinsby alting er meget rent og man er ikke spor i tvivl om at nishikigoi er i højsæde her, selv kloakdækslerne er smykket med koi.

er der kloakdæksler der ligger i fortovet er de smukt pyntet med farver.

ved fodgænger overgangene er der smukke skilte med koier på

jo, det så sandelig koiernes by ingen tvivl om det.

Hotellet ligger på en lille sidegade og nok ikke let at finde hvis man ikke lige har været der før . Hotel har alle moderne faciliteter , så som tv og Internet på alle værelser , blot du har egen bærbar med. du behøver ikke engang at have lan kabel med, det låner du bare på hotellet. Der er dejlig stille og rolig på hotellet og der er ingen tvivl om at dette hotel benyttes af koi-folket, men vores agent har jo nok en finger med i spillet der også ,da det er ham der booker værelserne.

Overalt hvor der er plads ser vi små træer der er sirlig klippet i form, med mange små puder

Bo og Jaenett fra www.jagro.dk slutter sig til os efter nogle få dage, de kan en masse om dette med bonsai, så jeg spidser ørene og suger viden til mig om dette emne , ingen tvivl om at, kan jeg få tingene til at passe sammen, så skal jeg til djævleøen og helst på et tidspunkt hvor der afholdes kursus hos jagro. Jeg har også fået nogle specielle behov for nogle planter og dem kan jeg få hos jagro.

Her i området får man en del sne, for at beskytte sine planter mod den megen sne  laver man træ stativer over dem.


 

Inde i Byen fornemmer man faktisk ikke der var jordskælv for kun et års siden, der er lidt ujævn vej og nogle huse mangler, kun få steder ser du huse der er ubeboet eller med store revner, det først når man kommer uden for byen og er på vej op i bjergene, der ser man de store skader hvor moder natur har spillet med mullerne, men mere om det en anden dag .

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H