Bonsai Galleri

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side
Bonsai betyder træ i potte, og da jeg var i Japan efterår 2005 så jeg jo, at stort set alle haver havde en eller flere af disse små træer i potter. Bonsai ude i haven kan man hurtig blive bidt af her er et galleri af min lille samling. De fleste er købt hos Den Japanske have i Hammerum . Det behøver slet ikke at være dyrt at starte med bonsai , de kan købes helt ned til 58 kr. pr. stk.

.

Bonsai

Alle mine Bonsai

De fire er købt til små penge i Hammerum, så kan jeg lære det, før jeg forsøger mig med lidt dyrere planter. Jeg har også købt et par små skåle så når jeg finder nogle små velegnede træer ude i vores hegn, så er jeg klar med mine små skåle .

Turen til den Japanske Have er altid inspirerende , og Nora og jeg havde mange indtryk med hjem til vores egne haver. Man behøver ikke have en Japansk have , men detaljer med overgange osv. an man altid bruge.

Jeg kan kun give dig et lille indblik i hvad du kan opleve for der er simpelthen så mange detaljer at det skal opleves.

.

Den Japanske have i hammerum

Ved indgangen får du allerede de første detaljer hvordan man kan lave en fin blød overgang fra det ene matriale til det andet.

Her i sommer har de åben alle 7 dage om ugen, men check på deres hjemmeside

30.06.2006 Som i kan se på et af billederne fra den 29 , så står der en stige midt i det hele, ja sådan en trebenet stige havde min mormor og morfar , men den var i træ. Den blev brugt til at plukke frygt med fra de store frugttræer.
Nu har jeg aldrig været god til det med stiger og højde, men kan huske at morfars stige turde jeg kravle på.
Jeg blev fristet til at prøve denne store stige og kunne straks mærke at denne stige stod betydelig bedre en den vi havde derhjemme. Men jeg beherskede min købetrang.  Derhjemme om aftenen fortrød jeg , så straks klokken 10 i morges , ringede jeg ind og bestilte stigen, og her i eftermiddag fik jeg så hentet den .

Nu er den japanske stige min og   vi klar til at plukke mirabeller og beskære træer . Erik så straks muligheden i at bruge den når han vil sidde og kigge dyr, men han vil male den grøn..... Nej den går ikke , så må vi have købt en i grøn til ham . Han ville nu også gerne have stol og armlæn på toppen, sååå han må hellere få en rigtig jagtstige så han ikke forgriber sig på mit nye vidunder.

I Den japanske have kan man være heldig at der bliver solgt af planterne . Hvis der er noget der har taget overhånd så bliver der gravet lidt op og sat i potte, såå måske du er heldig at lige det du gerne vil have  er puttet i potte den dag  du er på besøg , og trædebregner kan du også købe .

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H