Besynderlige ting

 

Start
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side

 

26.03.2007  Jeg ved ikke hvor jeg skal sætte dette ind ,så det kommer under besynderlige ting.

Fundet ved åen idag :

Ingen af de nærmeste bønder vil kendes ved Grøffe som vi kalder ham, så foreløbig er han installeret i en midlertidig boks godt fyldt med halm og med frisk vand og korn ( solgryn )

Så må vi se om vi kan finde ejeren til Grøffe .

27.03.2007 Jeg har ingen succes med finde grøffes ejer. Men jeg har konstateret at grøffe sætter pris på ota solgryn ,samt æbler til sidst tager han da også der rigtige grissefoder jeg har fremskaffet til ham .

Grøffer rigtig sød jeg kan slet ikke forstå at man kan miste sådan en lille gris.

Hvis grisebønderne var tvunget til øremærkning af svin havde jeg let kunne finde frem til en ejer, men sådan er sagen ikke , så vi leder forsat efter Grøffes ejere .

28.03.2007 Jeg har fundet et god station til Grøffe . Grøffe er kommet til en landmand der ingen dyr har, men han har tidligere haft grise så han ved godt hvordan grise skal passe,  i modsætning til mig. Desuden har han en stald der er mere velegnet end min, for han har læ og varme hvilket er 2 ting som Grøffe sætter pris på  . Jeg er ikke spor i tvivl Grøffe har fået en god station , og så kan jeg igen sove rolig om natten .
Hermed endte historien om Grøffe godt . Jeg er stadig forundret over hvordan en gris pludselig er ikke ønsket , og at det ligefrem skulle være et problem at finde et sted til en lille sød gris .
 

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H