Hvem er koien Wilbert

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side


Start af bassin Hvis fisk Hanna C203 White powder Gode råd til start af dam Dagbogen  2005 Dagbogen 2004 Stopnet og garn Hvem er koien Wilbert

21 sep. Annette ankommer kl 9 og vi tager lige en runde og kigger på alle koierne. En kop kaffe skal der også til inden vi skal videre i dagens program.

Godt 11 ankom vi hos Majbritt , vi strøg selvfølgelig ud på have vandring og ud for at besigtige alle koierne. En lækker frokost blev serveret og så tilbage til haven . Tiden var ved at løbe fra os og vi skulle videre til www.edokoi.dk.  Da vi ankom fik vi a vide at Lars var på vej hjem ude fra en kunde ,så vi tog lige en runde udenfor og fandt et hjørne med oprydningsplanter. ! Jeg fandt en lille Bambus, og jeg trode at Annette  nær havde købt resten i det lille bed. Godt vi var kørende i min store bil. Det begyndte at regne og Annette og jeg blev enig om at vi vist hellere måtte ind og kigge på indendørsplanter .  Ak ve , Da Annettte kom forbi trækaret ja så fik hun øje på en lille chagoi. Hun var ikke til at drive fra karet, endelig kom Lars og vi fik begge det grej vi havde bestilt. Annette havde bestilt et Hannameter c203 for hun er blevet træt af alle de akvariesæt der ikke er til noget alligevel. Og Jeg havde bestilt biobalance til at hæve min kh værdi og stabileser/hæve min ph, samt at jeg vil give mine fisk i havedammen en kur med pro 100 til at forebygge evt dårlige bacterier.

Annette var fast beslutte på at hun skulle have den lille chagoi , Lars protesterede og sagde det var for koldt at flytte den, Men Annette havde regnet den ud for hun havde spurgt om hun kunne få lov at have en fisk gående hos mig i vinter, så hun grinte bare og sagde den skulle hjem til mig og gå, så derfor har jeg nu et plejebarn i min vinterstue.

Den bette fyr var meget urolig på vejen hjem, så Annette har døbt ham Wilbert.


 

22 sep. Wilbert svømmer i periferien og bryder sig ikke om at vi står ved kanten.

23 sep.  Wilbert er med fremme i forreste række når der bliver fodret.

Wilbert I forreste række og stjæler foder fra Big Mama, jo han skal nok blive til noget

24 .sep. Wilbert har spist af hånden idag, han syntes dog ikke at supergrow er specielt godt og ville hellere have Medicarp. Jo han vil frem i verden den lille fyr. I morgen er de jo Lørdag og der plejer vi at give rejer i stedet for supergrow. det bliver spændende at se om han syntes om dem.

3.okt . Wilberts mor Annette har været på besøg ! Hun havde selvfølgelig godbidder med til drengen og alle de andre. Godbidderne var selvfølgelig Ogata Silkeorm, og mon ikke det vakte jubel i koidammen.  Wilbert kender sine folk og er ikke vant til at der er andre end mig der fodre ham , så han var lidt reserverte til at begynde med, men da Annettet diskede om med silkeorm lod han sig endelig overtale til også at snakke med en nye madmor. Annette bemærkede at hun kunne se at han allerede havde taget på, så jeg var lidt stolt .


Big Mama er vant til at det skal hældes lige ned i skuffen, men fant da ud af at det er ikke altid en fordel at være i forreste række.

mange ting blev vendt idag , masser af hunde snak og koi snak. Snakken kom da også rundt om en koiklub og vi var begge enig om at det var koier og havedam der måtte være i fokus . En hyggelig klub hvor vi kan snakke om koier og havedam , besøge hinanden og hjælpe hinanden og drage nytte af hinandens erfaringer. Ikke kun om japanske karper , men alle karper.

4 juli. Annette har hentet Wilbert , han måler 40 cm idag så han er vokset 20 cm siden september. Der er en grund til at han hedder Wilbert, det lykkedes ham at springe af baljen mens jeg chekkede ham for parasitter, det så dog ikke ud til at han fik skrammer. Vi havde lagt net hen over bare ikke godt nok, så jeg gik hen og fik lagt nettet bedre over og satte snor om , så var det over med hans springen. Han forsøgt en enkelt gang mere , men denne gang sad nettet godt fast så han røg ned i vandet igen.

Fremover  kan du læse om Wilbert hos Annette, jeg siger tak for tilliden for at jeg måtte passe wilbert , det var spændende.

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H