Skærtorsdag 8 april 2004

 

Start
Op
Sidste nyt
succes med koi
Orkideer
Pileflet
Bonsai
Have og planter
Havens fugle
Turen går til Japan
KHV 2005 Japan
Havedammen fra start
Vinterstue med koier
Natursøen i marken
Nishikigoi
Løse mink
Vandtemperatur 2008
Link
sitemap
English
Jordskælv
prissammenligning
Tyveri
Besynderlige ting
Koi nut
ny side

 

Op Kursus feb 2006 Bustur 28 aug 2005 Besøg hos Edokoi Big Mama kom hjem Skærtorsdag 8 april 2004 Edokoi 8 dec 2004 Kursus hos Edokoi 19 marts 2005

Skærtorsdag 8 april 2004

Endnu et lille besøg hos Edokoi.

Denne gang havde jeg nu sat "the koi bandits" i stævne til kl 10.00 til kaffe og morgenbrød som jeg medbragte hjemmefra, ved det store bassin inde hos edokoi. Det er et pragtfuld sted at indtage formiddags kaffen, indendørs  og med udsyn til Edokoi's store koier samt selvfølgelig min Big Mama , som jeg forhåbentlig snart kan få hjem. der er dog lige et par ting der mangler at blive lavet færdig i vinterstuen .

Lars griner og ryster på hovedet, pluslig stiller han med kamera og siger vi kommer på hans hjemmeside, han kan bare skyde, løs vi forsætter med vores kaffe og hygger os gevaldig . Diskutere på livet løs om vores damme  og de pragtfulde koier der svømmer forbi os hele tiden. Vi siger til Lars de er sultne og straks kommer der en håndfuld foder ud til de stakkels "små" sultne. Lars mopper og siger se Big mama skal altid frem i første række, jeg griner og siger jeg kan godt li at hun vil fremad, hun skal nok blive til noget når hun bliver "stor" .

Efter en god times tid så bliver vi enige om at nu skal der en havevandring til, så vi pakker sammen .
The koi bandits falder over en liguster der er formet som en lygte samt noget bunddække, jeg for øje på nogle magnolier som jeg absolut må eje samt en pagodebusk . Den søde dame der betjener os , foreslår jeg køber noget lyng til at sætte neden under så jeg køber 3 typer hvor af den ene er en rubinrød og først blomster til sommer.

Jeg når lige at huske at jeg har taget mit kamera med og får filmet big Mama sammen med Lars's endnu større chagoi  klik her for at se vidioen. Jeg tager afsked med the koi bandits og fare hjem igen . Husbonden har sørme fundet ud af at fodre hvalpene, og sidder og spiser frokost sammen med vennerne, den halve nauerhæk er blevet nedlagt, og haven er blevet mere åben, heldigvis er der et tre-rækket læhegn udenfor .

Efter frokost går de i gang med den sidste del af hækken :(, det koster lige 2 pæretræer som var begyndt at give rigtig godt, snøft jeg må på planteskolen i næste uge for at købe nye pæretræer .

Mistbænken bliver flyttet, og det hele begynder at tage form. stærkt inspireret af de mange planter jeg har set ude hos edokoi, begynder en plan om haven at tage form, men det må vente til jeg er færdig med byggeriet .

 

 

Startsidste nythavedammenVinterstue

 

copyright © 2003 B.W-H